maanantai 9. toukokuuta 2011

Me&I

Järjestän tänään ensimmäistä kertaa Me&I-vaatekutsut ja ajattelin postailla jo näin vähän etukäteen tarjoilusta kun illalla ei sitten enää jaksa/ehdi. Vieraita ei näillä näkymin ole kovinkaan paljoa tulossa, joten päädyin tekemään suolaisia tuulihattuja savuporo- ja savulohitäytteellä sekä pitkästä aikaa kestosuosikin, caipirinhajuustokakun. Juustokakun koristelu tuotti ongelmia, kun en jaksanut alkaa vääntämään mitään kiilteitä tai marsipaanijuttuja. Joten ei muuta kuin googlen kuvahaulla etsimään kivoja kakkuja ja niiden innoittamana päädyin tämmöiseen hedelmäsekamelskaan:



Koristeena limeä, viinirypäleitä sekä kiiviä. Älkää kysykö multa, että miten tätä leikataan! :) Vähän väriä antamaan laitoin muutaman pakastemansikan. Saa nähdä minkä näköiseksi nuo mansikat muuttuvat iltaan mennessä... Jostain luin tänään, että tuo caipirinhajuomaseoksen valmistus olisi lopetettu! Ei sitä kyllä täältä ainakaan saanut enään mistään kaupasta. Todella harmillista, sillä tuosta saa kyllä tosi hyviä kakkuja! En ole koskaan käyttänyt sitä oikeaan tarkoitukseensa, joten en tiedä miten se palvelee siinä asiansa.

Kauppareissulla ostin Veetille kesäksi ihanan kesäasun. Merkkinä Lovely bear, eli ihan HalpaHalli-kamaa :) Kivan värinen ja mallinen huppuhaalari. Saman tyylistä haalaria olen ihastellut Lindexillä pitkähihaisena ja lahkeisena. Tosin värit olivat enemmän seilorityyliset.


Jostain syystä myös Veeti sai eilen äitienpäivälahjan mummulta, vaikka Veeti nyt ei tietääkseni mikään äiti olekaan :) Mummu toi tuollaisen Suomi- haalarin kesäksi. Takapuoli on tummansininen ja siellä on iso kymppi. Mummu sanoi, että Veeti on sitten tämä päällä täysi kymppi! Tai taitaahan se olla ilmankin tätä..


Eilen sain valmiiksi myös yhdet villasukat (joo, ei ehkä ole mikään akuutti tarve kutoa villasukkia kesää vasten...). Nämä on kans siitä Suloisimmat sukat kirjasta! Hieman pieni koko itselle, mutta menihän nuo kuvauksen ajaksi jalkaan.


Malli: Angee kirjasta Suloisimmat sukat
Lanka: Novita Tico Tico
Puikot: 2,5mm

3 kommenttia:

  1. Hei!
    Löytyykö tuo kakkuohje jostain, ja mikä siis se juomajauhe oli?

    // Nuppu

    VastaaPoista
  2. Tuossa on linkki siinä caipirinhajuustokakun kohdalla! Laitoin sen kyllä violetiksi, mutta näemmä se ei näy erivärisenä. Menee Hellapoliisin sivuille. Käy klikkaan siitä. Ja siis caipirinha-juomajauhe, mutta ilmeisesti sen valmistus on lopetettu, mutta luulisin että vastaava Santa Marian margarita-juomajauhe vois ajaa asian myös. Tai sitten muutama puristettu limen mehu!

    VastaaPoista
  3. Siis tuo caipirinhajuustokakku-sana on linkki :)

    VastaaPoista