tiistai 10. toukokuuta 2011

Vaatteita, vaatteita, vaatteita...

Nyt ois hommattuna sit kampetta Veetille kesää varten! Meillä ei oikeastaan mitään kesävaatetta olekaan ollut aikaisemmin. Eiliset kutsut meni kivasti ja pidän elokuussa sitten uudet, kun tulee syksymallisto myyntiin. On sitten vielä jäljellä kaikkia kokoja. Tosi laadukkaan ja pehmoisen tuntoisia kyllä nuo Me&I vaatteet. Suosittelen kyllä ostamaan jos tarjoutuu tilaisuus! Meille kotiutuu nämä ihanuudet:


Turkoosit froteehaalarit koossa 86/92, että ei jää heti pieneksi. Näissä on pepussa ihana kilppari, mutta en löytänyt siitä kuvaa! Kun tuo kuva oli sellainen vaihtuva niin tallentamalla tallentui vaan tämä etupuoli.


Hieman retrotyylinen norsupaita kesäksi koossa 74/80. Kuulemma joka paidassa nuo vihreät norsut ovat aina eri kohdissa, eli paidat eivät ole koskaan tismalleen samanlaisia :)


Peruscollarit siniharmaana ja koossa 80/86. Nämä oli aivan täydellisen malliset Veetille! Siis kokeiltu ei olla vielä, mutta malli näytti tosi pitkältä ja kapealta. Ja kangas ehkä pehmeintä kangasta ikinä. Enkä edes liiottele :)


Lisäksi kilpparibody. Tämän taisin tilata koossa 80/86 kun oli melko hoikkaa mallia niin pieni kasvunvara ei haittaa. Pidetään sitten vaikka talvella pitkähihaisen bodyn kanssa päällekäin jos ei enää ens kesänä mahdu :) Tänä kesänä ainakin sopii.

Lisäksi emäntää lahjottiin alennusten lisäksi suklaalevyllä ja kuviollisilla laastareilla, jotka olivat näin ihanassa peltipurkissa.


Tänään käytiin Kokkolassa ostoksilla, kun oli sinne muutakin asiaa. Käytiin myös kirpparilla samalla. Tässä satoa reissulta. Eka kirput.



 Todella hyväkuntoiset Vikingin Gore-texit kokoa 21 ja hintaa vain 6e! Nämä maksaa kaupassa uutena jotain 50-70e muistaakseni! Meillähän on yhdet kengät ostettu talveksi, mutta eipä vara venettä kaada varsinkaan kun kenkien yhteishinta on ollut 8e :) Ja niiden toisten kenkien vedenpitävyydestä ei ole tietoa niin nämä nyt ainakin pitävät pikkuiset varpaat kuivina. Näyttivät melko suurilta ulkomitaltaan, että jospa nyt ainakin hetken aikaa menisivat.


Lindexin tähtipolvikollarit 86cm ja hintaa vaivainen euro.


Täksi kesäksi vihreä dinobody 2e. Tämän piti olla puoleen hintaan pöydästä, mutta näemmä tuli täyteen hintaan kun en muistanut itse kassalla siitä mainita.


Kangashousut kokoa 86cm, hintaa 2e.Ensi syksyyn/talveen.


Hyväkuntoinen Tutan leijonayökkäri 1e. Tämä oli kylläkin kokoa 92cm, enkä tiedä suostuuko sen ikäinen/kokoinen käyttämään enää yöhaalaria. Tämä oli melko kapeaa mallia, joten ajattelin, että tarvittaessa lyhennän hihaa tai lahjetta niin voi käyttää aikaisemmin. Oli kuitenkin niin halpa, että en viittinyt jättää sinne hyllyynkään :)

Sitten uusiin vaatteisiin....


Kaksi kivaa perusbodyä kesään. Nämä oli H&M:n organic cotton mallistoa ja maksoivat vain 3,9e/kpl! Ja ihan hyvän tuntoista kangasta kuitenkin. Toinen kokoa 80cm ja toinen 86cm, kun ei ollut enää pienempää. Näissä malli oli myös hyvin hoikka, joten ei varmaan haittaa vaikka on vähän reilu.


Ihanan ohkaiset farkut kokoa 86cm. Nämäkin halvalla henkalta.


Edelleen henkkamaukkaa ja tämä oli alerekkilöytö, hintaa 3e.


Minulla oli kappahliin alekuponkeja jäänyt lompakon pohjalle, jotka piti käyttää tämän kuun loppuun mennessä. Käytin ne näihin pariin ostokseen niin ei jäänyt paljon hintaa. Tämä ihana raitabody puoleen hintaan kesäksi. Koko 86cm. Mun mielestä nämä Kappahlin ja Lindexin bodyt on tosi pienikokoisia! Tämäkin 86cm näytti siltä, että on just nyt sopiva.


Nämä housut ostin -25% alekupongilla. Normihintakin vain jotain 8e. Nämä oli haaremihousut ja olen jotenkin vierastanut niitä, mutta nämä oli kivan pirteät ja edulliset niin ostin yhdet kokeeksi. Ja ei ne olleetkaan yhtään hullummat päällä! Ei oo tuo roikkuva osa niin iso, ettäkö se haittaisi silmää.


Tässä vielä Veetin päällä nuo housut, kun piti heti testata, että miten ne istuu. Tykkäsin sittenkin :) Vaikka itselle en kyllä laittaisi... 

Aamulla kokeilin muuten, että miten isot ne mun tekemät jumping jacksit on ja ne olikin jo sopivat! Lahkeita käänsin resorin verran, että menee kyllä vielä pitkän aikaa ainakin lahkeiden puolesta. Lisäksi vetäisin aamulla lahkeista vähän ylimääräistä sisään saumurilla, kun näyttivät niin kamalan leveiltä. Ja laitoin nepparit, joita en ole aikaisemmin saanut laitetuksi. Tältä ne nyt näyttää päältä:



Hauskaa muuten, että meille on nyt sopivan kokoisia pituudeltaan ja leveydeltään nuo Kappahlin perusbodyt koossa 68cm, mutta hihat on jo viis senttiä lyhyet :) Pidettiin kutienkin vielä tänään kun oli muutenkin lämmin päivä niin ei vajaamittaiset hihat haittaa ;) Ja sopi väriltään tuonne housujen alle. Niin ja housuissa menee kuitenkin sitten jo 80cm :)

Ennen Kokkolaan lähtöä käytiin vielä aamulla Tempoa tenaviin ryhmässä vähän laulelemassa ja leikkimässä ja ennen kerhon alkua Veeti kävi leikkimässä autoilla leikkimatolla. Veeti osas jopa liikutella autoa edestakaisin...



Leikkiminen oli rankkaa ja kotona kaukalosta sai kantaa sänkyyn umpiunessa olevan pikku leikkijän. Ei herännyt edes sänkyyn siirtämiseen.



Tänään kiinnitettiin Veetille autoon myös isojen poikien istuin! Sisällä vähän kokeiltiin etukäteen...


Niin ja sorruin ostamaan uudet matkarattaat. Nyt kun Veeti siirretään istuimeen niin pitää ottaa aina kauppaan matkarattaat mukaan kun en usko, että Veeti vielä pysyy siinä kaupan ostoskärryn istumaosassa kun siinä ei ole sivuilla mitään tukia. Luultavasti vielä Veeti lenuaisi sinne sivulle ja kaatuisi, joten pitää ottaa aina kärryt kauppaan. Meillä on ollut ihan hyvät käytettyinä ostetut Emman rattaat, mutta ne on hieman vaikeampi pistää kokoon ja painavammatkin kuin monet muut. Menisi hyvin, jos ei tarvisi päivittäin nostella ja kasata niitä. Ja uusien rattaiden hankkimisinnostus lähti siitä, kun sain tänään siellä vauvajumpassa kokeilla toisen äidin Gracon Mirage rattaita, jotka menivät kokoon yhdellä napin painalluksella ja ne jaksoi nostaa autoon yhdellä kädellä! Haettiin siis samanlaiset...

Kuosi ei ihan nyt vastaa meidän rattaita, mutta en löytänyt parempaakaan kuvaa. Monissa kaupoissa näkyy olevan netissä vielä se viime vuoden malli ja me ostettiin jo se tämän vuoden malli, kun vanha oli loppunut. Ilmeisesti erona oli vaan se, että tuo lippa on tänä vuonna hieman pidempi ja se läpinäkyvä ikkuna tuosta kuomusta on poistunut. Ihanan helpot rattaat!

Tästä tuli näemmä taas pitkääkin pidempi postaus. Itse tykkään kyllä katsella blogeissa paljon kuvia. Miten on  te lukijat, ärsyttääkö näin pitkät ja paljon kuvia sisältävät postaukset vai onko kiva, että on paljon katseltavaa?

2 kommenttia:

  1. Nuo Gracon rattaat on ainakin meillä olleet parhaimpia ostoksia ja ovat kyllä päivittäisessä käytössä, ovat niin kätevät ja kevyet, että mielellään ottaa ne mukaan :) Ja tänäänkin poika nukahti niihin aamupäiväunille.

    VastaaPoista
  2. Kuvia on kiva katsella! :) Meilläkin on tuo Kappahl:in värikäs raitabody. Pisti heti silmään siellä kaupassa. -sanna-

    VastaaPoista