maanantai 18. heinäkuuta 2011

The Laukku

Lupailin tuolla aikaisemmin, että tekisin oman postauksen noista Barcelonan ostoksista. Ei sieltä niin kamalasti tullut mitään osteltua, kun pääosin alekamppeet olivat kesävaatteita, mitä ei kuitenkaan Suomessa kuitenkaan niin kauan tarvi. Tyytyväisin olen kuitenkin The Laukkuun! Olen jo pidemmän aikaa etsinyt itselleni isohkoa laukkua, jossa olisi joko jonkinlainen tilanjakaja sisällä tai ainakin kaksi vetoketjua. Tähän mennessä omat ja Veetin tavarat ovat pyörineet pienoisessa sekasorrossa vanhan laukun pohjalla. Olisi kiva saada molemmille omat lokerot, jotta tarvittaessa laukusta löytyisikin jotain. Yllättävän vähän on olemmassa laukkuja, jotka täyttävät nuo kriteerit. Laukkusuunnittelijat taitavat olla miehiä? Ilman lastakin jo ärsytti isot laukut, jossa ei ole mitään muuta kuin yksi iso tila, jonne kaikki tavara hukkuu.






 Guessin liikkeestä se sitten löytyi, The Laukku! Tilava, kaksi vetoketjua, ei liian pröystäilevä, ulkopuolella myös pikkutasku samoin  kuin sisällä sekä paikka puhelimelle ja korteille. Täydellinen! Nyt mahtuu omiin taskuihinsa mun ja Veetin tavarat. Tilaa on hyvin vaipoille, puhdistuspyyhkeille, vaipanvaihtoalustalle, vaihtovaatteille, maidolle ja ruuallekin! Täydellinen laukku myös matkoilla esim lentokoneessa, kun vetää sisäänsä yllättävän paljon tavaraa kokoonsa nähden. Guess:lla oli alennusmyynnit, enkä tätäkään olisi ostanut, ellei se olisi ollut puoleen hintaan. Hintataso näytti olevan jonkin verran Suomea halvempi normaalihintaisissakin tuotteissa ja tuon laukun hinnalla olisi Suomesta saanut ehkä lompakon :) Laukku saa mielestäni maksaa, jos se on sellainen, että sitä tulee käytettyä sitten pidemmän aikaa. Mistään värikkäästä muotivillityslaukusta en maksa, koska siihen kyllästyy...

Muita ostoksia olivat nämä pari kesätoppia Shanasta. Lisäksi uudet harmaat shortsit ihanalla joustovyötäröllä. Tosi mukavat päällä! Kaikki taisi maksaa yhteensä reilusti alle 20e :)


Lisäksi muutamat farkut ja yhdet kevyet harmaa kesähousut. Farkut Zara ja Pimkie, kesähousujen ostopaikkaa en muista.


Musta ohut ja pidempi paita Amisun. Ostettu New Yorkerista.


 Pari pitkähihaista Veetille henkkamaukalta 3e kipale.



Siinäpäs ne, budjettimatkailijan ostokset :)

Reissun jälkeen en olekaan ehtinyt pahemmin kirjoitella. Tiistaina mun kummitäti eli Veetin isotäti oli meillä yökylässä. Ehdittiin herkutella vaihteeksi Kinuskikissan ohjeella tehdyllä Alkukesän unelmakakulla  . En taaskaan saanut karamellia onnistumaan eikä se todellakaan rapissut suussa, mutta hyvää oli silti. Kuva kummallisen keltainen ja koristeet vanhoja hätäpäissään kaapista kaivettuja ja päälle lätkäistyjä ennen tarjoilua :)




Tuula-täti toi Veetille uuden, ihanan kirjan ja sitä luettiinkin hartaasti! Veeti kääntää tarkasti kaikki sivut ja sivuilla olevat luukut. Ainut kirja, johon keskittyy puolta minuuttia kauemmin... :)

Pääsipäs Veeti isotätin syliinkin!

Viime viikolla käytiin myös juhlimassa kummipojan synttäreitä ja lahjaksi vietiin itse tehty Batman pipo sekä Metsolan  tarktoripaita. Pehmeät paketit taitavatkin olla enemmän äidin kuin lapsen mieleen ;) Itse pyrin kuitenkin aina ostamaan jotain muuta kuin pelkkiä leluja, kun niitä on kuitenkin lapsilla niin paljon.

Todellisuudessa pipo on sähäkämmän sininen. Kangas Löytöpalan trikoota, johon painettu Batmanin logo mustalla kangasvärillä.

Asennettiin Veetille myös oma kiikku takapihalle ja nyt saa äitikin tehdä jotain pihalla kun ei tartte koko ajan varoa, että toinen ei tipahda terassilta :)


Viikonloppuna oltiin Veetin kanssa mummulassa lomailemassa kun mies oli Porijazzeissa. Mummulla syötiin kenkää, käytiin kirpparikierroksella Raahessa, kiikuttiin, käytiin katsomassa kaveria ja vauvaa, vaunuiltiin... Mukavaa oli! Laiska äiti ei jaksanut kaivaa kameraa esille kuin kerran ja ottaa vain nämä kuvat.


Psst! Huomasin, että tänään oli mennyt rikki 10 000 sivunaukaisun raja ja muutaman tekstin päässä on myös sadas teksti. Olisi kiva pitää arvonta näiden kunniaksi, mutta mitähän voisi olla palkintona! Kiinnostaisiko ketään voittaa esimerkiksi villasukkia itselleen tai lapselleen tai lahjaksi? Mitä mieltä olette? Palkintoehdotuksia otetaan myös vastaan, jos jollakin on semmoisia ehdottaa!

3 kommenttia:

  1. Ihana laukku! Ja kummipoika kiittää lahjoista, pipo on ollut jo monena tuulisempana päivänä päässä!

    -Hanna-

    VastaaPoista
  2. No hyvä, että tuli edes sopivan kokoinen! Oon niin huono tekemään muun kuin oman pään kokoisia pipoja :D

    VastaaPoista
  3. palkinnoks vaikka tommosia pipoja mitä oot tehny itelles ;) niitä "ohuempia"

    VastaaPoista