perjantai 14. lokakuuta 2011

Kisuhaalarit ja jämälankojen hävitystä

Ompelin tällä viikolla elämäni ensimmäiset haalarit. Kankaana turkoosi kollari ja eteen applikoitu ruskea kisuli. Jotenkin en vaan ole tyytyväinen tuohon kissaan, mutta en keksinyt mitään kivaa kuvaa ja halusin päästä testaamaan noiden ompelua! Kaava Ottobren mustikkahaalarit. Noista hartiaosista tuli liian leveät Veetille, joten voi olla että leikkaan resorit pois ja ompelen uudelleen niin tulee sopivammat. Muuten koko oli oikein hyvä. Ompelu onnistui ihan ok, vieläkään en ole kovin häävi noiden päänteiden ja hihansuiden ompelussa... Ja tuota vetoketjun päätöskohtaa ei kärsi katsoa kovin läheltä, sillä vetoketju ei yllä ylös asti ja resorit on siitä kohtaa eri levyiset :D Ehkä ensi kerralla parempi onni :)



Uusia lankoja tulee osteltua sen verran tiuhaan tahtiin, että pitää noista pienistä jämäkeristä päästä eroon. Tässä Novitan Ticoticosta vauvan junasukat. Tämä on musta vaan niiiiin ihanan väristä lankaa edelleen!


Sitten muutama Veeti-kuva. Ostettiin kaverilta järkkäriin uus putki, jolla saa tuommoisia naamakuvia ja lähikuvia hyvin otettua ja vähän testattiin sitä. Älkääkä kysykö mikä putki, sillä ei mitään hajua :D



Ensimmäiset applikoimani housut ovat nyt sopivat! Tuli ehkä silloin tehtyä pikkuisen liian isolla kaavalla...



Meillä on tänään ruuan puolesta texmex-ilta ja käytiin veetin kanssa jo ostelemassa avokadoja, tortilloita ja sen sellaista, että saadaan tehdä hyvää ruokaa kun mies tulee kotiin töistä. Ehkäpä niistä ruuista kuvia myöhemmin, jos maltan ottaa niitä ennen kimppuun käymistä ;) Sitä ennen meillä olisi vielä Veetin hammaslääkäri ja iltapäivällä vielä ruisleivän leivontaa. Sain miehen mummolta juuren, joka on nyt tekeytynyt veden ja jauhojen kanssa eilisestä ja aamulla tein taikinan loppuun ja tuolla se on nyt kohoamassa. Saa nähdä mitä tulee vai tuleeko mitään... Siitäkin postausta sitten myöhemmin. Onko teillä mitään kivoja viikonloppusuunnitelmia?

Hauskaa viikonloppua kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti