sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Luottotuotteet

Ajattelin kirjoitella vähän erilaisesta aiheesta tällä kertaa, nimittäin kosmetiikasta! Pointtina on listata omia luottotuotteita, joihin olen tykästynyt ja samalla ehkä urkkia vinkkejä teidän luottotuotteisiinne. Josko vaikka löytyisi itsellekin jotain uusia ja kivoja tuotteita. Niin ja jospa joku teistä saisi näistä itselleen uuden luottotuotteen.

Näin kesän tullessa olen innostunut nyt vähän enemmän hoitamaan ihoani, että se olisi hyvässä kunnossa kun kesällä on kuitenkin kiva olla ilman paksua meikkikerrosta. Äsken kasvonaamio naamallani sain sitten ajatuksen tähän postaukseen. Lukijat ovat kuitenkin naisia, joten jospa tämä vaikka jotakin kiinnostaisi :)


Tähän mennessä ihanin testaamani naamarasva on ehdottomasti tämä Cliniquen moisture surge, jota olen yleensä ostanut taxfreestä. Nyt purkissa on surkean vähän jäljellä ja pitäisi sitten varmaan suostua ostamaan jotain oikeaan hintaan :( Rasva kosteuttaa tehokkaasti, on todella helppo levittää, kuivuu saman tien ja plussana on todella riittoisa! En edes muista, että milloin tuo mun puteli on ostettu ja nyt se vasta vetelee viimeisiään. Mun iho on helposti aamulla tosi kiiltävä ja rasvainen jos rasva on vääränlainen, mutta tällä semmoista ei tule. Oma iho on pintakuiva ja tämä antaa sopivasti kosteutta. Suosittelen kyllä, jos ihotyyppi täsmää! Vähän nupppineulan päätä suuremmalla rasvamäärällä rasvaa koko naaman helposti.


Saman sarjan kasvovesi (ja itse asiassa myös putsari) ovat olleet myös mieluisia. Yleensä kasvovesi on juuri semmoista, miltä kuulostaakin eli niinkuin vedellä pyyhkisi naamaa. Tämä on vähän tujumman tuntoinen ja tuntuu heti tehokkaalta ja siltä, että iho oikeasti puhdistuu lopullisesti. Tätäkin pitää saada kohta lisää. Olen vähän laiska kasvoveden käyttäjä, joten tämäkin on riittänyt melko pitkään. Nyt olen yrittänyt parantaa tapani...  Kaipaisin myös vinkkiä tämmöisestä tehokkaasta, mutta edullisemmasta kasvovedestä. Että jos jollakin olisi vinkata joku esim alle 15e (mielellään alle 10e :)) niin tieto otetaan innolla vastaan.

Uusin löytöni on tämä Lumenen Crystal Radience primer. Tätä sekoitan meikkivoiteeseen ja ihosta tulee semmoinen kivan hehkuvan ja terveen näköinen. Meikkivoide kun jättää ihon semmoiseksi mattapintaiseksi. Tämän kanssa en käytä edes puuteria, vaan annan vähän ihon kiiltää. Kesällä voisin kuvitella käyttäväni pelkästään tätä kun iho on vähän päivettynyt. Loistotuote. Hieman hintava noin pieneksi puteliksi, mutta sekoitettuna meikkivoiteeseen tätä ei kulu kovinkaan paljoa. Mulla on ollut tämä muutaman kuukauden muistaakseni jo päivittäisessä käytössä.

Tänään ostin samantyylisen tuotteen, mutta tämä oli joku "valovoide". Kirkastaa ilmettä ja käytetään samaan tapaan. Erona on ainakin se, että tämä on väritön. Vielä en siis ole testannut, mutta huomenna pääsee sitten kokeiluun, että onko parempi vai huonompi kuin tuo entinen primer.


Vihdoin olen löytänyt myös täydellisen meikkivoiteen eli Maxfactorin Lasting performance. Ihanan peittävä voide ja hintakin kohtuullinen, muistaakseni n.15e. Tätä voin suositella kyllä kaikille, jolla on vähänkään punoitukseen taipuva iho tai silloin tällöin vähän jotain peitettävää.

Saman merkin ripsari False lash effect on myös ollut täydellinen löytö piikkisuorille ripsille. Tämä on ainuita ripsareita, joiden kanssa ripset pysyy taivutettuina eivätkä suoristu sekunnin päästä taivuttamisesta. Antaa myös vähän tuuheutta tämmöisiin ohuisiin ja vaaleisiin ripsiin.


Viimeisenä ihan uusi löytö eli Tangle teezer. Tämä on siis harja ja mainoslauseessa luvattiin, että tällä voi harjata märkiä ja kuivia hiuksia ilman, että harja repii ja satuttaa ja harja lunasti kyllä lupauksensa. Selvittää todella hellävaraisesti niin märät kuin kuivatkin hiukset ja tuntuu vielä plussana kivalta päänahassa :) Omani ostin Ylivieskan Hiusten Ykkösestä ja juurikin tuollaisena pinkkinä (ylläri) kuten kuvassa. Tätäkin voin suositella, jos omaa takkuisen ja vaikeasti selvitettävän tukan. Oma tukkani ei kyllä juurikaan takkuunnu, mutta oli tällä silti nopea ja mukava harjata.



Tässä siis muutama omasta mielestä todella hyvä tuote. Vielä olisi hakusessa joku hyvä valokynä. Kaikki mitä olen katsellut, ovat olleet suunnilleen omaa ihoani tummempia ja vaikea kuvitella, että tummempi väri mitään "valaisee". Jaksaisitteko te vinkata vaikka yhdenkin hyväksi havaitun tuotteen, niin kaikki saisivat vinkkejä uusista tuotteista, joita kokeilla :)



8 kommenttia:

  1. Olen miettinyt tuollaista takunselvitysharjaa, mutta en ole uskaltanut kokeilla. Yleensähän tuollaiset ovat olleet huuhaata.. Nyt on varmaan pakko ostaa ja kokeilla, josko tuo kesyttäisi minun takkupörröni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suosittelen kyllä kokeilemaan! Uskon, että selvittää kyllä vaikeammatkin takut hellävaraisesti. Eilen testasin märkään tukkaan ja kylläpäs menikin helposti hiuksista läpi!

      Poista
  2. Kiva postaus!
    Minun perustyömeikkini on hioutunut hyvin askeettiseksi ja nopeaksi: Kiiltäviin paikkoihin L'orealin studio secrets primeria, koko naamaan bareMineralsin mineraalimeikkipuuteria ja ripsiin Sensein 38° ripsaria. Aikaa menee alle 5 min ja lopputulos on riittävän hyvä :D

    VastaaPoista
  3. Cliniquen All about eyes silmänympärysvoide on ihanaa, kuuluu mun lemppareihin. Lumenen Rauhoittava kosteusnaamio toinen luottotuotteeni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä. Jostakin luin, että tuo myös vähentäisi tummia silmänalusia, jotka minua vaivaavat. Jospa vaikka joskus testaisi, joten hyödyllinen vinkki!

      Poista
  4. Lumenen silmämeikin pohjustusvoide on ehdoton mun rasvaisille luomille. Luomiväri ei paakkuunnu luomivakoon koko päivänä. Meikkivoiteista YSL:n Teint Radiance on aivan ihana, maksaa kyllä noin 50 e mutta on tosi riittoisa ja pullo on iso. Yksi pieni pumpullinen riittää koko kasvoille, levittyy todella ohueksi kerrokseksi, varsinkin jos alla on lumenen pohjustusvoide ja jättää hehkuvan pinnan. Käykää kokeilemassa jossain ja ihastutte varmasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kans sitä pohjustusvoidetta ja se tuntuu rasvaiselta kun sitä levittää, mutta pitää kyllä ihan ok luomivärit paikoillaan. Tosin oon melko laiska käyttämään sitä :)

      Poista
    2. Sitä pitää ravistaa tai puristella korkki kiinni. Jos se on kauan paikallaan oon huomannut että sieltä tulee öljyä ulos. Oon usein pyyhkäissyt ne ensimmäiset pois ja sitten saanut öljytöntä voidetta :)

      Poista