perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kotoa

Olen yrittänyt näin päiväsaikaan ottaa muutamia kuvia täältä kotona, mutta en osaa jotenkin ottaa valoisassa kuvia, vaikka voisi kuvitella ongelman olevan päinvastainen! No palataan siihen ongelmaan alempana.. Tässä muutama kuva meidän keittiön Ikean lipaston päältä. Olen joskus maininnutkin, että en osaa tehdä hienoja kollaaseja tavaroista ja sen kyllä huomaa. Hyllyn päällä on tällä hetkellä kaverilta tuparilahjaksi saatu Kodin onni (joka on vielä hengissä!), valokuvakehys, Marimekon kulho, kynttilänjalka ja lasipurkki, jossa tuommoisia palloja.


Tuon punaisen, puisen kynttilänjalan sain Pasin mummulasta, kun mummu muutti uuteen kotiin. Hieman se on mustunut takaa yhdestä kohtaa ja mietinkin, että jos maalaisin sen vaikka mustaksi, mutta toistaiseksi se saa olla noin. Enkä ole siihen kynttilöitäkään ostanut enää näin kesää vasten.




Tuo Marimekon kulho saatiin tuparilahjaksi ja siinä oli pääsiäisenä meidän suklaamunat. Nyt kuppi on tyhjä, mutta niin kivan näköinen, että en raskinut siirtää sitä kaappiinkaan. Kulhon lisäksi saatiin myös pari tuommoista ihanaa Siirtolapuutarhamukia!



Mikäli omalla hankintalistallasi on esimerkiksi Marimekkoa, niin vielä tänään Finnish design shopissa näytti olevan kaikki tuotteet -20% koodilla WELIKEYOU. Ostoksille pääset vaikkapa klikkaamalla tästä!


Sain myös vihdoin työhuoneeseen roskiksen! Tai roskishan on ollut siellä jo jonkin aikaa, mutta keksin kuvata sen vasta nyt. Kori on Jyskistä ja ostettu ihanalta Marialta, joka oli hamstrannut alennuksesta useamman hurjaan neljän euron hintaan. En periatteesta raskinut maksaa seuraavana päivänä tuosta pariakymppiä, kun kuulin, että se oli vielä edellisenä päivänä ollut alle vitosen...



Työhuoneen senkki myytiin myös pois ja tilalle on ostettu tuommoinen yksinkertainen musta, tekonahkasohva Sotkasta. Kukaan ei ole vielä testannut, että kuin huono se on nukkua :) Petari siihen ainakin pitää vielä ostaa...  Valinnan varaa ei kamalasti ole, kun pitää saada pieneen tilaan sohva, jonka pitäisi toimia vielä vuoteenakin.


Viime viikolla kävin ostamassa olkkariin ne verhokankaat. Ostin ne haaveilemani Marimekon Bottnat. Raskin ostaa ne, kun kaikki rahat oli saatu lahjaksi eikä tarvinu käyttää penniäkään omista :) Jospa ne nyt sitten menisi vuosia tuossa. Ja siihen ensimmäisen lauseen ongelmaan palatakseni. Miten ihmeessä ja millaisilla asetuksilla te otatte kuvia auringonpaisteessa! Tuntuu, että kaikkien blogit ovat täynnä ihania ja valoisia kuvia ja itse onnistun saamaan aikaan ainoastaan tummia tai ylivalottuneita kuvia...


Kyllä näistä nyt jotain selvää saa, mutta olisi kiva ottaa oikeasti hyviäkin kuvia... Heti on muuten paljon kotoisamman näköistä, kun on verhot ikkunoissa!



 Jostain syystä myyjän kangasta leikatessa oli tullut joku ajatusvirhe ja sain liian vähän toista verhoa varten kangasta. Onneksi kauppa oli samalla paikkakunnalla, niin pääsin vaihtamaan heti pääsiäisen jälkeen kankaan uuteen palaan. Sain vielä hyvitykseksi ihanan pienen pillerisrasian, johon tosin laitoin nepparit säilöön :)



8 kommenttia:

  1. Tyylikaksoseni! Meillä on seinällä sama kello :D

    VastaaPoista
  2. Ihanalta näyttää! Ja bongasin monta samanlaista juttua, mitä meidänkin kotoa löytyy. Esim. samanlaiset lamput löytyy meidän olkkarista. Ja tuota Marimekon kulhoa minäkään en raski kaappin laittaa piiloon. Juuri eilen kävin Marimekon liikkeessä ihastelemassa noita mukeja, mutta vielä pystyin hillitsemään itseni, enkä ostanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No käyt vähän klikkailemassa tuolla Finish design shopissa, kun on alet päällä ;)

      Poista
  3. Mulla on ihan sama ongelma noiden kameran asetuksien suhteen, kun koitan ottaa sisällä kuvia. Oikein välillä pistää ärsyttämään. Mutta ihania oli sun kuvat kotoa! Minäkin ihailin noita Bottna-verhoja, mutta toistaiseksi en raaskinu ostaa. Lottovoittoa odotellessa ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en minäkään ois raskinut muuten ostaa, mutta onneks saatiin tuonne lahjakortti tuparilahjaksi ja sit vähän iskältä tuparilahjarahaa ja sopivasti oli kaikki kankaat vielä -20% :)

      Poista
  4. Ihanan näköistä teillä ja verhot sopivat hienosti olohuoneeseen.

    VastaaPoista