tiistai 17. syyskuuta 2013

Kapalo vauvalle

Käyn aina silloin tällöin selailemassa Pinterstiä ja pinnailen itselleni talteen esimerkiksi ilmaisia ompelukaavoja, joita olisi kiva joskus testata. Muistin, että olen pinnannut joskus tuommoisen snugglerin eli kapalon vauvalle ja eilen kaivoin ohjeet esille. Vauva on nimittäin nukkunut kolme yötä putkeen yhdellä tai kahdella syötöllä sen jälkeen, kun alettiin kääriä se tiiviisti peittoon unille. Senpä vuoksi ajattelinkin ommella ihan kunnon kapalon, jonka saisi tarroilla kätevästi kiinni. Ohjeet ja ilmainen kaava tähän löytyy siis täältä . Ja tämmöinen siitä sitten tuli!



Päällinen Sari Ahokaisen Fall in love-trikoo Pehemiältä. Vuorena fuksiaa joustista Kärkkäiseltä. Vuorikangas ei nyt varsinaisesti sovi tuohon päällikankaaseen, mutta Kärkkäisellä ei ollut oikein hyvä valikoima joustiksia ja ajattelin, että tuolle tulee sitten muutakin käyttöä, koska sitä jää yli. Ostin kankaan ennen kaavojen tulostamista ja ihmettelin, että miten tuohon menee muka metri kangasta, mutta ohjeen mukaan tietty ostin sen verran ja käytin siitä säälittävän pienen palan :) Tarranauhaakin käskettiin ostaa 50cm ja sitäkin jäi paljon yli.


Siinä se pikkutoukka nyt pötköttää tuossa kapalossaan ja vetää tyytyväisenä sikeitä. Ilmeisestikin unet maittaa pussissa hyvin. Meillä kävi tänään mun neuvolatäti kotikäynnillä ja on tyttö ollut ruoka-aikaan tissillä, sillä paino oli noussut 400g viime torstaista, kun oli se lääkärintarkistus ja 300g syntymäpainosta :) Kyllä sen näkeekin, kun kaksoisleuka on alkanut kasvaa!


Psst, jos mun pinnailut Pinterestissä kiinnostaa, niin niitä löytyy nimimerkillä Lauruska ja pääset sinne suoraan tästä.

15 kommenttia:

  1. Kiitos tuhannesti ideasta!

    -Lyyti (lyytikirjottaa.blogspot.fi)

    VastaaPoista
  2. Voi itku miten ihana pikkuinen teillä on! Ja kaunis on kapalokin!

    VastaaPoista
  3. Voi miten ihana pikkuinen ja kaunis kapalo <3 Oikein paljon onnea pikkuisesta <3

    VastaaPoista
  4. Minä tein aikoinaan esikoiselle tuollaisen ja meidän molemmat lapset tykkäsivät nukkua siinä. Nyt pussi jatkoi matkaansa veljen luokse ja uuden käyttäjän pitäisi syntyä ihan lähitunteina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyytyväisenä ainakin nukkui päivällä tuossa ja ensi yönä päästään sit testaan tositoimissa :)

      Poista
  5. Voi ei mikä ihana pieni nyytti! Ja kaunis kapalo, täydellisyyttä <2

    VastaaPoista
  6. Ihan tyytyväisen näköinen pikkunyytti ja kapalo! Otin kaavat talteen, kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
  7. Ihana unihymyilijä :) Odotusaikana katselin tällaista ja mietin että oisin tehny. En sitten jaksanu kaavoja alkaa tekeen, voi ku oisin tienny että jossain on valmiina. Pitääpä ottaa talteen, jos vaikka seuraavalle ;) Onko ollu käytössä toimiva?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meillä on nyt vauva nukkunut tässä joka yö sen jälkeen kun valmiiksi sain ja välistä päivälläkin. Yöt menee parilla heräyksellä ja ei niin herkästi herää kun siirtää takaisin omaan sänkyyn kun se peruslämpötila pysyy samana tuolla pussin sisällä :) Siis jos ois vaan yöhaalari niin se sänky tuntuis kylmältä kun siirtää sinne syönnin jälkeen meidän lämpimästä sängystä-

      Poista
  8. Mielettömän hieno! Kyllä kelpaa kölliä =)

    VastaaPoista