torstai 3. lokakuuta 2013

Sovituskuvia

Sain kuvattua muutamat vauvalle ommellut vaatteet ihan mallin päällä. Saa paljon paremmin käsityksen siitä, millainen vaate on sitten oikeasti käytössä ja kertoo myös vaatteetn mittasuhteista. Ensimmäisenä on OB 1/12 Helicopter fox koossa 62cm. Muistan lukeneeni, että tämä on leveä kaava, joten tein ilman saumanvaroja ja helmaan lisäsin pituuden seuraavan koon mukaan. Hihoihin laitoin myös resorit.


Ei tämä ilman saumanvarojakaan mikään kamalan pieni ole. Meillä on käytössä kaukalossa toppapussi ja yleensä esimerkiksi kauppareissuilla pelkät sisävaatteet. Halusin kuitenkin tehdä jonkun paidan ilman huppua, että sen voi vetäistä bodyn päälle vähän lämmittämään. Ja siis onhan meillä tietenkin myös pipo ja hanskatkin pussissa!
Hieman vedättää kangasta tuo nappilista. Aurinkokangasta ei ollut tarpeeksi, joten laitoin kaveriksi Metsolan keltaista palloa, vaikka tuo keltaisen sävy onkin eri kuin auringossa. Pallokangasta on myös tuo takakappale.


Eilen pääsi ekaa kertaa testiin myös tämä unipussi ja vaikka se näyttää valtavan pitkältä, niin eipä tuolla jalkopäässä juurikaan ylimääräistä ollut! Vauvalla on tässä kuvassa ilmeisesti joku hyvä juttu mielessä, kun sormikin tomerasti osoittaa ylös. Semmoinen "Hei kuulkaa, sain tosi hyvän idean"-kuva :)


Myös vaunuissa meillä on toppapussi pukemisen minimoimiseksi. Koristetyynynpäällisistä jäi suikale tätä Pehemiän neulosta, joten tein siitä Villikko-kaavalla neuloshaalarin vaunuihin puettavaksi. Näillä keleillä sinne ei muuta tarvitsekaan sisävaatteiden päälle ja päikkäreiden jälkeen pussista saa kaivaa lämpimän vauvan.
 Sovituskuvan räpsäisin kun hain vauvan vaunuista sisälle jatkamaan uniaan. Tiputteli tuttia jatkuvasti ja kitisi niin otin sisälle, että ei tarvitse ulkona rampata. Nyt vasta muuten hoksasin, että hauskasti on sama kuvio tuossa vauvan päiväpeitossa ja haalarissa!


Viimeinen ei nyt ole mikään vaatekuva, mutta tästä tuli niin hauska, että jaanpa teillekin. Melkoinen rokkimimmi tätä meidän vauva ;)


Eilen meillä kävi kavereita vauvaa katsomassa, joten tein päivällä pikaisesti puoloffeen kahvin kanssa tarjottavaksi. Helppoa ja hyvää edelleen :) Hieman haastavaa oli leipoa kun eihän vauva tietenkään halunnut nukkua missään välissä ja edelleenkään ei viihdy muualla kuin sylissä. Yritin pitää vauvaa sitterissa ja hyssyttää sitä jalalla leipomisen ohessa, kun en jaksanut laittaa reppua päälle, vaikka se olisi helpottanut hommaa melko paljon. Onneksi tuon tekemiseen ei kauan aikaa mene, niin ei tarvinut vauvankaan kitistä tuntitolkulla!

5 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita ja suloinen malli :)

    VastaaPoista
  2. Oi, teidän vauvako on jo syntynyt! Kuinka suloinen! Kovasti paljon onnea!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niinhän se teki tuossa kuukausi sitten :) Ja samaa mieltä tuosta suloisuudesta ;)

      Poista
  3. Aivan ihana vauva, onnea. Ja kauniit vaatteet <3

    VastaaPoista