torstai 13. maaliskuuta 2014

Kevääseen

Välikausivaatepostauksessa pohdin vielä kenkien ostamista Veetille ja nyt on kengät kevääksi hommattuna. Satuin löytämään Kärkkäiseltä Vikingin goreja -50% alella, joten nakkasin koriin. Tämä ei ole ihan se perinteinen pitkävartinen malli, koska sen käyttöikä on aika lyhyt. Tämä on enemmän lenkkarimallinen, mutta vartta on kuitenkin vähäsen, että menee näin keväälläkin ja mielestäni tätä voi pitää myös kesällä kosteammilla keleillä. Vuortahan näissä ei ole.


Muutenkin kenkä on enemmän semmoinen tennarityyppinen, että ei näytä ihan tyhmältä farkunkaan kanssa. Näiden kaveriksi voi kesäksi hommata sitten jotain vähän edullisempia kangastossuja siistimpään menoon. Todennäköisesti ostan ainakin parin niitä hennesin kympin tennareita.


Ensimmäistä kertaa ostin kumpparit Prismasta ja vielä kaupan omaa merkkiä. Hinta ei päätä huimannut, sillä se oli 14,95e. Tuleepahan testattua, että kuinka kestävät nämä ovat. Ainakin pirtsakan keväiset. Kokona näissä on 27, vaikka muut kengät meillä on aika lailla jo 28. Kokeiltiin kaksia ja Veetin mielestä nämä oli paremmat jalassa. Jospa nämä kesän menisivät ja syksyllä sen aikaa, että voi siirtyä vuorellisiin kumppareihin.


Olen myös ommellut Veetille yhden lipallisen pipon aurinkoisiin kevätpäiviin ja päästiinkin sitä jo tällä viikolla testaamaan. Lipasta tuli ehkä hieman liian iso, seuraavaan pitää muistaa vähän pienentää. Vielä kun löytäisi täydellisen kovikekankaan tuonne lipan sisälle!




Joulukalenterivaihdosta saatu kangas on myös päässyt käyttöön ja siitä tuli Veetille peruspaita tuommoisilla "liikennevalo-napeilla". Ja onhan tuossa näemmä jo viikon ruokalista etumuksella ennen kuin ehdin kuvaa edes ottaa.


Tein Veetille vielä yhden tähtipipon kevääksi ja kesäksi. Mietin vielä mustan tupsun laittamista tuohon, mutta musta lanka oli lopussa niin se jäi odottamaan huomista. Kivaa vaihtelua tämmöinen pikkkutähtinen kangas kun siihen isoon tähteen olen jo jotenkin kyllästynyt. Näitä tähtipipoja on myynnissä muutama myös fb:n puolella. Sinne pääset tästä.


Veetillä päällä tuliaispaita Helsingin reissulta. Nappasin mukaan tuon söpön örkin vuoksi ja kun hinta oli alle vitosen niin ei tarvinut kauaa miettiä. Saa nähdä kuinka nopsaa hajoaa tuohon hintaan. Kangas oli aika ohuen tuntoista ainakin.


Nämä alla olevat siis myynnissä fb:n puolella.


4 kommenttia:

  1. Todella kivan näköinen tuo lippapipo!

    VastaaPoista
  2. Ihana lippis. <3 Täällä on myös lippapipat työn alla. :) Ps. Nuo cirafin kumpparit on toimineet meillä tosi hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiva kuulla, että eivät hajoa heti kättelyssä :)

      Poista