tiistai 23. kesäkuuta 2015

These shoes are not made for walking

Näin eräässä ompeluryhmässä kuvan Hellä Designin ihanista vauvan tossuista. Mikäli en osaisi ommella, tilaisin varmasti tuommoiset meidän vauvalle! Mutta ompelutaitoisena surffailin nettiä ja löysin kuin löysinkin kaavan samanlaisiin tossuihin Craftsystä. Ostin kaavan, koska ajattelin sillä saavan myös kivoja vauvalahjoja aikaiseksi.


Näihin ensimmäisiin tossuihin käytin Paratiisin puutarhan viimeiset rippeet ja hieman harmittaa, että näistä tuli niin sopivat, että kauan eivät mahdu jalkaan. Voin kyllä suositella tossuja malliltaan, sillä tuolla sisällä on kuminauhakiristys, minkä ansiosta nämä pysyvät todella hyvin jalassa. Meidän vauvalla on ainakin koko ajan kylmät varpaat, joten nämä tulivat enemmän kuin tarpeeseen!


Syksyksi pitää ehdottomasti tehdä isommat fleecevuorella! Kokoja oli kahteen vuoteen asti, jolloin pohjat kyllä vaativat jo jotain nahkaa, että niillä pystyisi kävelemään. Sisätossuihin voi laittaa sitä jarrusukka-ainetta, niin pysyy seisovakin pystyssä.


Tuo minttu nyt vaan on niin ihanan väristä! Harmi, että tämä ehti Verson puodista loppua, sillä olisin halunnut tehdä tästä imetystunikan itsellenikin!


Tein yhden parin myös vauvalahjaksi ihmiselle, joka on ommellut vauvalleen itse toinen toistaan ihanampia vaatteita. Mietin, että mitä ihmettä voisin tehdä, jota heiltä ei vielä löydy ja silloin ajatus noista tossuista tuli mieleen. Ja eipähän ollut heillä vauvalle tossuja ommeltuna, joten tarpeeseen meni ilmeisesti. Tämä sydänkangaskin taitaa olla Verson Puodin, jos en väärin muista. Itselle tämä on tullut muuta kautta.

Meillä on muutenkin näemmä puettu vauvaa Verson kuoseihin, sillä yksi lempi jumppiksista on tämä pinkki Maija-kangas! Haalari näyttää ilman vauvaa todella isolta, mutta ei tuo sitten päälle puettuna ollutkaan mitenkään jättimäinen.



12 kommenttia:

  1. Nuo tossut on kyllä somat! Pitäisköhän itsekin tilailla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa, pitkäikäinen ostos kun kahteen vuoteen asti on kokoja ja voi tehdä sit lahjaksi kans :)

      Poista
  2. Kiitos vielä kerran. Tossut on aivan ihanat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että oli mieleiset :) Sunkin haalari on ollut kovasti käytössä, meni jo ekaa kertaa pesuunkin.

      Poista
  3. Onpa hienot! Pitäsköhän ostaa se kaava ja kokeilla itekin :)

    VastaaPoista
  4. oi miten ihania tossuja ja suloinen vauveli ja ihana haalari <3

    VastaaPoista
  5. Ihanat! En tiedä vielä kenelle tuollaiset tekisin, mutta pakkohan tuo ohje on itsellekin ostaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on jo hyvä kaava, jos pitää ostaa vaikka ei ole käyttäjääkään :) Teet vauvalahjajemmoja? :)

      Poista
  6. Onpas söpöset tossut! Kiitos kaavavinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! Odotan innolla mitä ihanuuksia aiot tehdä sillä :)

      Poista