maanantai 27. heinäkuuta 2015

Modernimpaa ruokaa siskonmakkarasta

Ostin viime viikolla kaupasta vaihteeksi siskonmakkarapaketin, koska siskonmakkarakeitto on mielestäni huippuhyvää. Veeti puolestaan ei jostain syystä tykkää yhtään, vaikka tykkää makkara- ja nakkikeitosta ja mielestäni tuo siskonmakkara maistuu ihan noiden kahden yhdistelmältä! Mietin sitten, että mitä muuta tuosta makkarasta voisi tehdä kuin keittoa ja googlettelin ohjeita. Törmäsin ohjeeseen, jossa oli käytetty siskonmakkaraa spagetin kanssa ja tein siitä oman versioni. Aikaa menee sen verran, että pasta on kiehunut ja sitten ruoka suunnilleen onkin valmis!


Siskonmakkarapasta

Tagliatellea
1pkt siskonmakkaraa
aurinkokuivattuja tomaatteja
öljyä
valkosipulia
tuoretta tomaattia
basilikaa halutessaan päälle

Keitä pasta suolavedessä isossa kattilassa. Laita ajastin, että ei käy niin kuin mulle, että lapset hästää jotain vieressä koko ajan ja keität pastan ihan ylikypsäksi. Pastan kiehuessa laita pannulle muutama ruokalusikallinen öljyä ja pulauttele siskonmakkaroista pieniä palluroita pannulle. Paista hetken aikaa ja lisää sitten valkosipuli sekä aurinkokuivatut tomaatit. Itse käytän Rainbown mausteöljyssä olevia kuutioita. Paistele niin, että makkarat ovat kypsiä ja lisää melko loppuvaiheessa tuoreet, kuutioidut tomaatit. Valuta valmis pasta ja kaada makkarat ja muut härpäkkeet pastan sekaan ja ruoka on valmis! Halutessasi koristele basilikalla tai raasta vaikka parmesaania päälle. Helppoa ja maukasta :)



2 kommenttia:

  1. Mistä saa tuollaisen alakulmaan ilmestyvän, mustapohjaisen facebookin tykkää napin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni siitä klikkaamalla pääsee sivulle, missä sen voi tehdä. Mulla se ei nyt pompaha omalla sivulla niin en sen tarkemmin muista :)

      Poista