perjantai 11. syyskuuta 2015

No ne pompit

Keskiviikkona pidin ensimmäiset Pomp de Lux kutsut täällä meillä kotona. Paikalla oli mukavasti porukkaa ja lähes kaikille löytyi jotain tilattavaa. Itse tilasin tällä kertaa perusyläosia, koska en kamalasti osaa pitää monivärisiä alaosia (muita kuin leggareita) lapsilla.


Omatekemät vaatteet ovat yleensä aika värikkäitä ja kuosillisia niin jotenkin nämä pompit ovat sitten ihanan rauhallisia niiden rinnalla. Olen huomannut, että tykkään lapsilla todella monen tyylisistä vaatteista, jotka ovat kuitenkin keskenään ihan vastakohtia toisilleen tyylillisesti. Esimerkiksi Papun vaatteissa on aivan huippuja yksilöitä ja toisaalta taas tykkään niistä itse tehdyistä, ehkä hieman lapsekkaammista vaatteista. Sitten kolmantena tulee tämmöinen hieman tyttömäisempi tyyli tylleineen ja frilloineen. Vaan miksipitä sitä pitäisikään täyttää vaatekaappi vain samantapaisilla vaatteilla, kun voi valita sieltä lapselle eri tyylien joukosta juuri siihen hetkeen ja mielentilaan sopivan vaatteen :)


Kutsuille leivoin paahdettuvalkosuklaa-juustokakkun ja tarjolla oli lisäksi myös muffinsseja, karjalanpiirakoita, suklaamarenkeja sekä pitsaa ja viinirypäleitä. Lapsille annettiin mehut ja jäätelöt siinä vaiheessa kun kutsut alkoivat, niin pysyivät suunnilleen hiljaisina sen verran, että kuultiin esittely :) Alle poimin kuvat meille tulevista vaatteista.

Tämän frillapaidan otin tuossa roosan sävyssä. Olisi ihana, jos mallistoon tulisi joskus semmoinen aivan haalean vaaleanpunainen sävy! Kun sinä aikana mitä minä olen merkin tuntenut, on ollut ainoastaan tuommoista roosaa/persikkaista sävyä. Miten muuten te pomp-expertit, voiko noita printtipaitoja rummuttaa? Meillähän menee lähes kaikki vaatteet rummun kautta, joten en jaksaisi millään muutamia vaatteita alkaa noukkimaan pyykin seasta pois ennen kuivuriin laittoa.

 Aavalta on puuttunut neuletakki, joten paikkasin sen aukon nyt sinisellä neuleella. Tämä on kiva vaikka nyt ihan pihalla kun on tämmöiset viileämmät päivät tai sisällä esimerkiksi mekon päällä. Ihanan tuntoista neuletta oli tuo, semmoista mukavan pehmeää ja joustavaa.
Alakuvan pilkkupaidan otin petroolinvärisenä. Muutenkin tuommoiset siniset ja petroolit ovat nyt iskeneet tänä syksynä ja oikeastaan osittain jo viime keväänä. Sinistä en ole kuitenkaan esimerkiksi kankaana vielä uskaltautunut ostamaan, mutta ehkä pikkuhiljaa rohkaistun?
 Ensimmäistä kertaa kuvastoa selatessani malliston ilmestyttyä kiinnitin heti huomion tähän paitaan, koska se on todella kaunis. Yksinkertainen, mutta tyylikäs. Tämä meille tulee tässä harmaan sävyssä.

 Kirpparilta olen joskus ostanut tämmöisen ribbipaidan ja se on ihanan pehmeä päällä. Vähän niinkuin oman lapsuuden laamapaita! Semmoinen, joka on kiva pukea esimerkiksi liivarin alle. Meillä on tästä sininen kaapissa ja nyt ostin kaveriksi tuommoisen violetin.


Veetille olen nyt jonkin verran hommannut paitoja muualtakin, joten Veeti sai vain uuden vaarinpaidan isommassa koossa, kun toinen käytössä oleva jäi pieneksi.
Mitä te ostitte uudesta mallistosta?

8 kommenttia:

  1. Mä kävin kutsuilla mutten ostanut mitään. Liikaa valinnanvaraa joten en osannut valita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se mullakin meinaa olla vikana normaalisti, että tulee valinnanvaikeus ja sit ei osta mitään :D Mut nyt sit ku sai ton emännänalen niin raski ostaa useampia niin ei haitannut :)

      Poista
  2. Kävin avoimissa ovissa edustajan luona ekana päivänä, tilasin silloin softshell-haalarin pian 2veelle, tähtipaidan pian 4veelle ja tyttö 6veelle hannah-tyllimekon ja olikan essen-tunika mutta tytön vaatteet ei ollu ihan mieluisia malliltaan tai ei tuntunut päällä hyvältä, ne lähtee palautukseen.

    Muutama paita jäi kuitenkin kaihertamaan joten täytynee tilata ne vielä :)

    Anu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi aina voi tehdä uuden tilauksen ja sit vielä kytätä alesta jos sattuis niitä omia suosikkeja sinne asti jäämään!

      Poista
  3. Kivoja vaatteita

    mutta mutta näin herkkujen ystävänä... saisikos ohjeen tuohon ihanan näköiseen juustokakkuun? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on siitä Kinuskikissan uudemmasta kirjasta, voin laittaa sen myöhemmin kun viikonloppuna on synttärihulinoita. Muistuta jos en muista :)

      Poista
  4. Näistä kuvista innostuneena, kävin itsekin kuolaamassa pompin vaatteita. Ensimmäistä kertaa on harkinnassa, että josko sitä ihan tilais. :) Ootko ollut tyytyväinen laatuun ja vastaako vaatteet ihan kokoaan? Kutsukin vois olla hauska pitää. Pystytkö kertomaan, onko se emännän alennus mimmonen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ainakin nuo meidän vaatteet ovat olleet hyvälaatuisia. Meillä on ollut farkkusortsit, puuvillahaalari, vaarinpaita, ribbipaita ja yksi trikoopaita. Osa trikoista ja ainakin nuo vaarinpaidat ovat olleet tosi kovalla käytöllä ja pysyneet hyvänä rummutuksesta huolimatta. Pompin sivuillakin lukee, että emännän alennus on 5% kaikkien tilausten loppusummasta eli meillä tilauksia tuli noin tonnilla niin sain sitten sen noin 50e rahaa omiin ostoksiin eli aika hyvin! :)

      Poista