perjantai 18. syyskuuta 2015

What does the fox say??

No nämä ketut eivät ainakaan puhua pukahda mitään, koska harvemmin neuleet puhuvat. Korkeintaan puhuttelevat :) Autoin ystävää hädässä, joka halusi tämmöiset ketut antaa lahjaksi eteenpäin suvun tuoreelle vauvalle. Ohje löytyy täältä . Aika suloiset näistä tuli!


Lapasten lisäksi tein kesällä pari pipoa omille lapsille talveen. Aavalle tein Dropsin Nepalista palmikkopipon, joka on ehkä hitusen liian suuri. Ehkä laitan siihen vuoren, niin se vähän pienentää pipoa. Aluksi ajattelin tätä syksypipoksi, mutta Aavan välikausihaalari on samanvärinen, niin haluaisin siihen mieluummin toisen värisen pipon sitten kaveriksi.



Kärkkäisellä oli pari kuukautta sitten hyvässä tarjouksessa poistuvia Dropsin lankoja ja sieltä ostin muutamia keriä merinolankoja jemmaan. Harmaasta merinosta tein Veetille ihanan pehmeän tupsupipon, joka menee kyllä joustavuutensa ansiosta myös mulle päähän. Tähänkin voisi kyllä laittaa vuoren, mutta jotenkin ahdistaa jo ajatus siitä urakasta! Voisiko sen vuoren ommella tuohon koneella vai miten te ruukaatte sen kiinnittää helpoiten?


6 kommenttia:

  1. Olen ommellut neulepipoihin vuoria sekä käsin että koneella. Käsin tulee mielestäni siistimpiä ja erottuu vähemmän.

    VastaaPoista
  2. Kyllä nyt ketuttaa... Ihanat lapaset ja mahtavia pipo. Kohta saa pipo päässä kulkea...

    VastaaPoista