tiistai 24. toukokuuta 2016

Tahtoo Bobin!

Mulla on hiuskriisi! Lyhensin joku aika sitten melko pitkää tukkaani aika reippaasti, mutta koska tuota hiusta riittää, on se vieläkin melko pitkä ja paksu. Yleensä se on aina vain ponnarilla, koska mua ahdistaa se paksuus niin paljon, että tuntuu liian kuumalta pää jos se on auki. Aina nauran, että kuin moni tuskailee sen kanssa, että on liian paksusti tukkaa?!? No, ongelma se on siinä missä ohutkin tukka näemmä. Nyt olen saanut kuitenkin pakkomielteen leikata polkkatukan! En vain osaa päättää, että haluaisinko sellaisen puolipitkän mallin, jonka saisi kiinni ja joka olisi kuitenkin takaa vähän lyhyempi vaiko ihan kokonaan tuommoisen lyhyen tukan. Olen koonnut kuvia hiustyyleistä Pinterest-tililleni.

Tässä ekassa kuvassa olisi tuo ylärivin keskimmäinen tuommoinen long bob ja vielä a-linjainen ja näyttää kyllä kivalta. Mut toisaalta sen molemmin puolin olevat mallit miellyttävät myös todella paljon! Eniten mietin sitä, kuinka työläs tämmöinen tukka olisi pitää? Meneekö tuommoinen a-linjainen esimerkiksi ihan kamalan näköiseksi jos sitä ei joka aamu suoristaa tuohon muotoon vaan antaa hiusten olla miten ovat?



Mulla on kyllä aika nopeasti kasvava hius, joten jos nyt pätkäsit, niin ei kuitenkaan menis ihan kamalan kauan, että sen sais vaikkapa kiinni. Ja jos eka leikkais tommosen short bobin, niin sehän ois parin kuukauden päästä sit long bob :D Ja kamala, pitäs vissiin sit alkaa käymään useammin parturissa kuin kerran parissa vuodessa...



En tiiä mitä tässä tekis! Kunnon first world problem taas :D Kannattaako kesää vasten leikata polkkaa? Mutta sit taas talvella on pipo-ongelma jos on lyhyt tukka! Oisko hitti vai huti?

14 kommenttia:

  1. Hitti! Toi malli on niin kaunis ja varsinkin näin kesää vasten. Anna mennä :)

    VastaaPoista
  2. Miusta tää on superhelppo. Itellä on paksu, luonnonkihara tukka. Ja jos ei jaksa suoristaa, niin näyttää kivalta myös kun vähän pöyhii kiharoita esiin. Tarvittaessa saa ponnarille. Eikun vaan leikkauttamaan, tukkaahan se vaan on ja aina voi kasvattaa takaisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sulla toimii myös suoristamattomana. Toivottavasti täällä sama homma, koska odotan sitä kammolla, että joutuisin suoristamaan tukkaa joka päivä. Mulla ei taida olla enää edes suoristusrautaa :o

      Poista
  3. Ehdottomasti! Mie oon kauan haaveillut polkasta myös, mutta miulla etuhiukset on sen verta lyhyemmät, ettei saa hyvää mallia :/ Mutta nuo on ihania ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äkkiäkös ne kasvattaa pois niin sitten pätkäset! Sullekin vois sopia hyvin :)

      Poista
  4. Ihana! mä ihastuin tohon "krissa fowles" tukkaan/kuvaan niin paljon, että laitoin heti kampaajalle viestin et sopiskohan mun naamaan, päähän ja vartaloon tommoi leikkaus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOtain hyötyä siis tästäkin postauksesta ja mun pinterestistä :D Mulla ei oo tällä hetkellä vakikampaajaa ja se on vähän ahdistavaa!

      Poista
  5. Leikkasin omat harteiden alle olevat hiukset lyhyeksi, enkä oo katunu! Omaan kans paksut hiukset, niin ei oo tarvinnu enää kesäisin tuskailla kuuman pään kanssa. :)
    Ja hius tosiaan kasvaa nopsaan, joten jos kaduttaa, niin saat äkkiä kasvatettua pitkän polkan itselles :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä mietinkin, et ku mulla kasvaa parissa vuodessa olalta alaselkään tukka niin äkkiä se on ponnarimitassa taas!

      Poista
  6. Sulle sopis kyllä varmasti tuommonen malli! Mutta sen mää sanon, että kuuma se on kesällä jossei yltä kiinni. Mulla ei oo läheskään niin paksu tukka kun sulla, mutta silti kammoan kesällä tukkaa joka ei oo joko niskasta ihan lyhyt tai sitten yllä kiinni.
    Paitsi että hei, sää oot semmonen lettivelho että osaat tehä kyllä jonku kivan niskalettikampauksen tuommoseenki! Leikkaaleikkaa! :)

    VastaaPoista
  7. Mulla on ollut pari kuukautta tuollainen alla oikealla oleva malli ja oon kyllä tykänny. Ponnarillehan sitä ei saa, mutta miksi pitäiskään? Suoristan sitä kyllä pääsääntöisesti joka pesun jälkeen mutta toisaalta käytän kuivashampoota enkä siis pese hiuksia vedellä päivittäin. Pinneillä tuonkin saa "kiinni" ja erilaisilla liinoilla pois silmiltä. Leikkaus- ja värjäysväli on mulla ollut 6-7 viikkoa ja sillä on tuo mallikin pysynyt ihan ok-kuosissa.

    Suosittelen siis!

    - Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PItäiskin hommata sitä ruskeaa kuivashamppoota, kun tuo vaalea tahtoo näkyä mun tukasta. Onneksi mulla ei rasvoitu kyllä edes nopsaa tukka, niin ei tartte koko aikaa kastella.

      Ehkä tää ponnari on vaan ollut niin "helppo" kun se on nopsa laittaa ja saa urheillessakin pois edestä. Mutta pantoja ja pinnejä ja lettejähän siihen saa vaikka se lyhyt oiskin :)

      Poista