maanantai 15. elokuuta 2016

Nosh AW16

 Tänään ilmestyi Noshin AW16-malliston ensimmäiset vaatteet. Pääpaino ensimmäisessä erässä on lastenvaatteilla ja mukana on muutamia naistenvaatteitakin ja parin kuukauden päästä julkaistaan sitten ilmeisesti naistenmallisto. Sain pitää kutsut heti julkaisupäivänä, jolloin mikään vaate ei todennäköisesti ole ehtinyt loppua kokonaan. Esittelijänä taas Sari Perälä, jonka voi tuolta Sarin fb-ryhmän kautta varata omaankin kotiin esittelemään, mikäli kutsut kiinnostaa :)

Kauniita kankaita ja värejä oli syksyn vaatteissa tälläkin kertaa. Pieni miinus siitä, että Noshin housujen vyötärössä ei ole kiristysmahdollisuutta, joten itseltä jää ainakin Veetille housut sen vuoksi tilaamatta. Housujen hinnalla voisi kuvitella saavansa myös sen kiristyksenkin ;)


Oma suosikkini mallistosta oli Myrsky-haalari, joka valitettavasti oli sirppanalle Viialle liian leveää mitoitusta ja tyttö meinasi hukkua tähän 74/80 haalariin, vaikka pituutta on varmaan melkein tuo 80cm. Sanoisin siis, että hyvin reilua kokoa tämä! Jos tämä kangas olisi ollut trikoota, olisin tilannut sitä heti bodyyn, mutta joustocollegelle en sitten kuitenkaan keksinyt oikein käyttöä. En tiedä olisiko tuo jumppis hoidossa kovin kätevä potalla käyntiä ajatellen?


Omaa silmää miellytti tässä mallistossa selvästi tämä luumu väri ja malliltaan edelleen tämä Rock-star, jota ihailen joka kutsuilla, mutta silti meillä ei ole yksiäkään :D Veetille aina mietin näitä, mutta tosiaan se vöytärökiristyksen uupuminen on estänyt ostoaikeet. Juuri ostin hennesiltä housut kokoa 128cm, missä on varmaan15cm ylimääräistä vyötäröllä eikä tietenkään kiristystä :/



Pippuricollegesta oli myös hauska vinovetskarihuppari sekä vastaava svetari ilman huppua.


Itsellekin yllätyksenä tilasin Aavalle nämä huippu-collegeleggarit ja Aava itsekin sanoi, että haluaa nämä. Onpahan ainakin yhdet vähän paksummat leggarit talven varalle. Pitää sovittaa, että miten malli istuu, kun meillä ei ole ollut Noshin leggareita koskaan.


Kettukuosi oli myös hauska, mutta bodyn malli on Viialle liian leveä.


Viime mallistossa oli ainakin ribbikankaisia mekkoja ja nyt ribistä oli peruspaitoja. Väreinä ainakin mustaa, vaaleanpunaista ja sinistä.



Tää uus aqua (?) pippuricollege oli tosi ihanaa! Melkein harmittaa, että ehdin tehdä Veetille jo siitä mustasta kun tääkin on niin herkkua. Ja yhdistettynä tuohon mustaan varsinkin on supersöpö! Toimisi isomman lapsen hupparissakin.


Vauvapeitto oli saanut hupun, mikä oli ihan hauska lisäys. Saa pienen kapaloitua paremmin tuonne peittoon tarvittaessa kun päätä saa vähän suojaan.


Myös naisille tuli tänään muutama vaate ja itselleni tilasin kokeiluun tuon Pisara taskutunikan raidallisena. Olisin halunnut myös nuo luumunväriset bikerit, mutta Nosh mokoma oli mennyt lyhentämään lahkeiden mittaa kymmenen senttiä eli niissä ei enää riitä mitta mulle. Juuri viime kutsujen jälkeen hehkutin somessa, että menkää kaikki pitkäjalkaiset ostamaan näitä niin nyt saa perua puheet. Harmittaa tosi paljon, kun nämä on ainoita leggareita, missä oikeasti riitti hyvin lahje. Laitoin kyllä jo Noshin sivuille asiasta palautetta. Laittakaa tekin, jos teilläkin on pitkät koivet :D


 Kutsuillahan pitää aina olla jotain herkkua kahvin kanssa ja tällä kertaa tein Valion sivuilta löytyvää sitruuna-mustikkakakkua.  Sen verran hurja olin ja poikkesin ohjeesta, että lisäsin kreemiin vähän sitruunamehua. Tykkäsin itse todella paljon tästä kakusta! Koristelu oli tämmöinen helppo kotiäidin naked cake kun vähän sipaisin kreemiä ohjeen mukaan pintaan ja Aavan kanssa käytiin aamulla poimimassa mustikat pinnalle. Kannattaa kokeilla! Toimii varmasti myös muillakin marjoilla :)


 Joko olette ehtineet tutustua uusiin Nosheihin? Kolahtiko mikään?

3 kommenttia:

  1. Just ite hehkutin noita bikereita, että hyvä kun on lyhennetty! :D Meillä ei tosiaan haalareita voi ostaa juurikin sen takia, että päiväkodista sain heti ekana palautetta siitä, ettei niitä mielellään laitettaisi kun on niin hankalaa niiden pukemisen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti monelle sopii se lyhyt mut kun lyhyitä housuja saa joka kaupasta, toisin kuin pitkiä :/ Meillä ei oo kotona vielä pottailtu niin voisin pitää haalaria, mut tosiaan hoidossa varmaan käyttävät potalla niin ei ehkä kätevin vaate oo jos lapsi ei sitten itse osaa jo riisua.

      Poista
  2. Ai on niitä lyhennetty? Tämä saattaa olla ilouutinen minulle, vain muutaman sentin reilu 150cm pitkälle :D Muhun ei tällä kertaa kuvista oikein vaatteet iskenyt, mutta jotkus kuosit kyllä. Raidalliset on ihania ja pilvikuosista tykkään, mutten millään voi sulattaa sitä, että kuosin nimi on myrsky. Ne pilvet kun on niin hentoja, pieniä ja harvakseltaan kankaalla ;) Järkeviin asioihn sitä taas kiinnittääkin huomionsa..

    Naisten mallistosta ei tässä dropissa oikein iskenyt muu kuin tuo pisara tunika. Ensi viikolla on omat kutsut, niin katsotaan sitten löytyykö jotain mieleistä.

    VastaaPoista