keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Black Friday lähestyy!

 *sisältää mainoslinkkejä

Tämä viikko on taas ollut hillittömien alennusten aikaa kun maanantaina käynnistyi ensin Black week, joka huipentuu perjantaina Black fridayhin. Viime vuonna ostin tälle vuodelle toppaa ja joululahjoja tällä samaisella viikolla hyvällä säästöllä ja nytkin olen bongaillut hyviä alennuksia, vaikka perjantai ei vielä olekaan.

Itsellä hakusessa on tänäkin vuonna ehkä toppavaatetta lapsille ensi vuodeksi ja jos jotain hyviä lelutarjouksia sattuu olemaan, niin ehkä myös täytettä pukinkonttiin. Listailin alle muutamia paikkoja, josta itse aion tarjouksia seurata ja jotka olen muuten todennut hyväksi.

Jollyroomilta tilasin viime vuonna molemmille tytöille nämä alla olevat Didriksonin toppahaalarit muistaakseni -40%  tai -50% alennuksella ja lisäksi myös jotain puisia leikkiruokia. Leluissa kannattaa googlettaa vähän alkuperäistä hintaa, koska minusta se oli monessa tuotteessa reippaasti kilpailijoita kalliimpi. Ei sitten se pelkkä aleprosentti hämää ;)



 Elloksella on puolestaan koko viikon kestävä black week ja loppuviikoksi on luvassa ainakin seuraavia tärppejä:

torstai: Marimekko AW2017 tuotteet -20%, Puma AW17 -30%
perjantai-maanantai: ElodieDetailsAW17 -25% , Stiga AW17 -25% ja kaikki vuoden 2017 malliston joulukoristeet -50%

Muitakin tarjouksia toki on, kannattaa kurkata ihan sivuilta! Etusivulta pääsee suoraan linkisä kyseisen päivän tarjouksiin. Itse ajattelin kurkistaa kenkäpuolen Ellokselta, sillä itsellä olisi tarvetta siistimmille talvikengille ja mies tarvisi myös vedenpitävät tennarit.

Lekmerillä on myös alkanut jo nyt alennukset ja sieltä voit myös bongata niin lastenvaatteita kuin lelujakin hyvällä alennuksella. Suurin aleprosentti näytti olevan -70%, toki vain satunnaisissa tuotteissa.

Sportamorella juhlitaan koko viikon ajan ja itse löysin sieltä jo maanantaina Reimaa -50% ja ostinkin Aavalle ensi vuodeksi haalarin sekä Aavalle ja Veetille yhdet vedenpitävät hanskat molemmille. Aava sai heijastavat Vilkku-kinttaat ja Veeti vedenpitävät toppasormikkaat, joita en ole normaalilla hinnalla raskinut ostaa.


XXL on monesti halvin kauppa tilata urheiluvaatteita ja varusteita, joten perjantaina tuotteet lienevät extrahalpoja :) Veetille on hakusessa ensi vuodeksi kevytuntuvatakki, joten sen voisi mahdollisesti bongata esimerkiksi tuota tai Zalandolta, joka on yksi vakkarikaupoistani, koska siellä on niin laaja valikoima. Alet ovat alkaneet myös siellä ja ilmeisesti vaihtuvat päivittäin. Täältä voi kytistellä myös niitä hieman kalliimpia merkkituotteita, jos sattuisi joku unelma tarjoukseen. Itse olen toivonut joulupukilta uutta lompakkoa, joten se voisi hyvinkin tulla vastaan tuolla.


Kuva XXL.fi




Merinoa jos halajaa niin Pierre Robertilta saa tällä viikolla hyvällä alella vaatteita niin lapsille kuin aikuisille. Merinosukkia ja alusasuja on -40% alella ja lisäksi löytyy pienempiä ja isompia alennuksia vähän tuotteista riippuen. Meillä on koko perheellä tämän merkin merinotuubit ja ovat olleet jo vuosia kovalla käytöllä! Itse asiassa ostin nämä joku joulu anopille ja äidillenikin lahjaksi. Harmillisesti ne tietenkin olivat jo loppuneet :/


Babyshopilta kannattaa myös kurkata lapsille niin toppa- kuin sisävaatteita, sielläkin alet jopa -50%!

Boozt:lta olen puolestaan tehnyt aiemmin hyviä löytöjä kalliimmissa lasten kengissä ja huhujen mukaan heillekin on tulossa kattava Black friday ale.

Sisustusjuttuja puolestaan kannattaa etsiä Finnish design shopista, jolla on myös yleensä joka vuosi kiva joulukalenteri täynnä tarjouksia! Kannattaa siis käydä sivuilla ensi kuussakin, jos mielessä on jokin tietty sisustustuote.

Greendealilta ajattelin tsekata, olisiko Avrilin huulipunakynistä tarjousta, sillä ne ovat lemppareitani!



Jos bongaatte alennuksessa Vaikon merinopipoja tai Reiman toppahousuja niin saa vinkata!

Meinaatteko tehdä löytöjä perjantaina tai tällä viikolla ja mitä on ostoslistalla?

2 kommenttia:

  1. Mä just availin parit nettisivut että pitäskö sitä jaksaa metsästää tarjouksia....xxl:ssä oli just noi didriksonit tarjouksessa myös. Voinko kysyä että minkä mittanen on ylimmän kuvan söpöys ja minkä koon haalari on käytössä? Meidän poika on just nyt vähä hankalasti ehkä kahden koon välissä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viia oli kesäkuussa muistaakseni 90-92cm pitkä ja haalari on 90cm. Menisi varmasti vielä just 100cm pitkällekin. HIhoja ja lahkeita "avaamalla" saa jatkettua niitä yhden koon verran :)

      Poista