perjantai 23. maaliskuuta 2018

Pilkahdus vaaleanpunaista

 *postaus sisältää mainoslinkkejä

Hain viime viikolla postista meidän uudet, vaaleanpunaiset verhot! Meillä on aina ollut mustavalkoiset, melko graafiset verhot ja kevään tullessa aloin kaivata jotain hempeämpää ja keveämpää. Surffailin verkkokaupat läpi ja etsin livekaupoista, mutta lähes kaikissa vaaleanpunainen sävy oli liian lämmin. Etsin enemmän viileää vaaleanpunaista ja täydellinen sävy tuli vastaan Jotexilla, kun löysin nämä Hilda sivuverhot* . Kaikkein parasta oli täydellisen sävyn lisäksi tietty se, että verhot olivat aika edulliset. Vaaleanpunainen kun on sellainen väri, että siihen saattaa kyllästyä niin ei viitsi satasia satsata. Meidän verhojen pituus on tuo pisin eli 250cm. Jos verhot kiinnostaa, niin alekoodilla CURTAINS30 saa kaikista verhoista -30% alennusta 28.3.-.1.4. välisenä aikana


Mies lupasi, että saan ostaa vaaleanpunaiset verhot jos välttämättä haluan. Aiemmin ei ole kommentoinut mitään noista, mutta tänään tuumasi, että ei oikein tiedä tykkääkö noitsta vai ei kun kuulemma tulee vähän sellainen vaikutelma, että astuisi bordelliin! :D Vaikka itse kuvittelisin moiseen taloon tummemman punaiset verhot ;)


Ripauksen vaaleanpunaista toin olohuoneeseen jo viime vuonna, kun tein nurkkaan tuollaisen amppelin ja ostin siihen vaaleanpunaisen kukkaruukun. Kukka on muuten edelleenkin hengissä, kuten myös tuo peikonlehti, jonka olen ostanut jo vuosi sitten. Melkein voisi kukkien synttäreitä juhlia, kun harva mun kasvi selviää noin pitkään hengissä.


Tekstiileillä saa kyllä kivasti vaihtelua yleisilmeeseen. Tällaiset kevyet verhot tuovat kevyempää ja raikkaampaa ilmettä kuin läpinäkymättömät mustavalkoiset verhot. Nyt kun lapset ovat hieman kasvaneet, voisi pikkuhiljaa myös haaveilla sohvapöydästä. En ole uskaltanut sellaista ostaa, ettei kenenkään otsa aukea pöydän reunaan kun pahin iltavilli on päällä.



En oikein tiedä, että millainen sohvapöytä meille sopisi ja varsinkin kun on tuollainen avokulma-sohva. Pitääkö se olla tuossa sohvan keskellä vai jossain reunassa vaiko miten! Olen kyllä ihan onneton tällaisten sisustusjuttujen kanssa :) Jotexin valikoimasta bongasin tämän ihanan Kinna sohvapöydän.* Tyylillisesti tämä miellyttää, eikä tässä ole teräviä kulmia ja reunoja kuten Hayn Trayssa, josta vuosia haaveilin. Ehkä olohuone olisi kodikkaampi, jos siellä olisi muitakin huonekaluja kuin sohva?

Kinna sohvapöytä
Toinen potentiaalinen ehdokas olisi Hilltorp sohvapöytä.* Tosin kuvassa näyttää jotenkin matalalta, pitäisi melkein tsekata tuotetiedot uudelleen. Millaisen sohvapöydän sinä laittaisit meille vai laittaisiko ollenkaan? Mikäli huonekaluja* tai mattoja* on ostoslistalla, niin koodilla JOTEXLOVESYOU saa niistä -25% 25.3. asti, eli kannattaa toimia nopeasti!

Hilltorp sohvapöytä

Onko jollakin teistä jompaa kumpaa näistä sohvapöydistä? Laatu kiinnostaisi, sillä en ole koskaan tilannut Jotexilta huonekaluja!

8 kommenttia:

  1. Onko nämä puuteriroosa vai roosa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puuteriroosa näyttää olevan! En hoksannut että niitä oli useaa vaaleanpunaista :D

      Poista
    2. Hyvä, ku toiset oli loppu :) oon meinannu monesti ostaa nämä, mutta sävy on mietityttänyt. Näissä kuvissa on niin kivan väriset, että pakko tilata.

      Poista
    3. Näissä on kyllä kiva sävy ja mielestäni kuvissa on melko lähellä sitä oikeaa sävyä :)

      Poista
  2. Ihanan väriset kyllä😊 Onko tuo tankokuja miten kaponen?...ei taida isoäidin tankoon mahtua🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se aika kapea, mutta tuossa ois leveä kuja jos purkais yhden sauman. Tuossa on siis hassu tuo kuja, aivan kuin se ois eka ollut leveä ja sit siihen on vedetty yks sauma keskelle sitä leveää kujaa :D Et jos siitä näppäis ompeleen pois niin menis tooosi paksuun tankoon :D

      Poista
  3. minkälaatuiset verhot ja onko paksua vai ohutta kangasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei. Ihan hyvät ovat olleet ja kangas on sellaista hieman läpikuultavaa eli ohuehkot 😊

      Poista