maanantai 25. marraskuuta 2019

Black Weekin tarjoustärpit

*sisältää mainoslinkkejä

Tänään alkoi varmasti vuoden vilkkain viikko verkkokaupoissa, kun black week starttasi. Musta perjantai on jo Suomessakin tuttu ilmiö ja monet kaupat aloittavat alennukset jo hyvissä ajoin tänään, maanantaina. Mulla on ollut tapana ostaa black fridayna esimerkiksi lasten toppavaatteet seuraavalle vuodelle, koska alet on yleensä nyt paremmat mitä vaikkapa välipäiväalet joulun jälkeen. Vaikka posti lakkoilee (ihan syystä), voi paketit tilata lähes joka kaupasta esimerkiksi Matkahuollon tai Schenkerin kautta.

Keräsin tähän alle hieman listaa niistä kaupoista, joista olen itse aikaisempina vuosina hyödyntänyt alennuksia.

Reimalta* kannattaa bongailla ulkovaatteita. Suurin osa oli -30%, mutta osa jopa puoleen hintaan. Ainakin tämä meiltä Aavaltakin löytyvä Fern-kevyttoppis* näytti olevan puoleen hintaan. Sovituskuvia ja mittatietoja näistä kevytuntsikoista löydät aiemmasta postauksestani. Taidan tilata meillekin tytöille nämä ensi vuodeksi mikäli kokoja löytyy! Meillä tuo on Aavan lempparitakki, koska Aavalla tulee helposti kuuma pihalla jos ei ole kuin pari pakkasastetta.


Elloksella*  on nyt black weekin aikaan joka päivälle uusia tarjouksia, jotka kestävät sen 24h tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Ellokselta saat tilattua niin toppavaatteet kuin huonekalut sekä lasten joululahjat.

Sportamorella* on myös hyvin yleensä alessa tavaraa. Tänä vuonna black fridayn juhlinta alkaa keskiviikkona 27.11. Täältä kannattaa tsekata myös aikuisten urheiluvaatteet, jos sellaisille on tarvetta vaikkapa pukinkonttiin. Itse olen täältä ostanut Reiman haalareita ja hanskoja puoleen hintaan aiempien vuosien aleista.

Urheiluvaatteita myy edullisesti myös XXL, jossa näytti olevan myös jo tarjouksia esillä ja esim Niken tuotteet -30%. Nuori arvostaa varmasti urheilumerkkejä joulupaketeissa, vaikka pienet lapset eivät niin ilahtuisikaan pehmeistä paketeista :)

Jos tarvelistallasi on kodinkoneita tai vaikka pelikonsoleiden pelejä, kurkkaa CDON. Sieltä tosin myös saa leluja ja vaikkapa Legojakin. Tämä taisi olla samaa puljua Lekmerin kanssa ja samoja tuotteita löytyy osittain molemmista.

Sisustuksen ystävää suosittelen kurkkaamaan esimerkiksi Finnish design shopin *sivut. Siellä on monenlaisia kamppiksia menossa ja itse tilasin sieltä juuri vähän Marimekon Kuusikossa*-kangasta mustana, että saan ommella valkoisille kapoille kaveriksi mustat tyynynpäälliset.


Joka vuosi taidan vinkata myös nämä Pierre Robertin merinot, mutta merinoa kannattaa aina ostaa jos halvalla saa ja tarvetta on!

Tilasin viimeksi alesta Viialle nämä pitkikset/leggarit sekä itselleni alustopin ja molemmat ovat olleet ihania!


Lisäksi meiltä löytyy saman merkin tuubihuiveja sekä mulla on muuten myös ainakin sukkikset ja onkohan leggaritkin.






Jos lastenvaatteiden lisäksi kaipaat vaikka uutta turvaistuinta, lastenrattaita tai lämpöpusseja rattaisiin, kannattaa katsoa Lekmerin lisäksi myös Jollyroomin *valikoima. Esimerkiksi kuvan Petite Cherien matkikset *on -65% alella.  Myös alemman kuvan superlämmin Nordlysin lampaantaljapussi on melkein puoleen hintaan.*



Kannattaa tsekata muutkin lämpöpussit*, tosi hyvällä alella näyttävät olevan! Meillähän on ollut tuollainen Petite Cherienkin untuvapussi ja sekin oli superihana.


Cybexin Sirona *oli myös nyt 299e kun ovh on yli 500e. Meillähän oli tuosta vanhempi versio Viialla ennen nykyistä istuinta. Siitä voit lukea lisää täältä.


Lekmerillä *vietetään myös koko viikon mustaa viikkoa ja sieltä kannattaa tsekata kaikki lapsiin liittyvä. Esimerkiksi Reiman Stavanger *haalaria oli yli -40% alella. Tämä haalari on testivoittaja ja oli meillä kummallakin tytöllä viime talven ja lähtivät vielä siisteinä eteenpäin, vaikka Viiankin haalarilla oli meitä ennen jo yksi käyttäjä. Myös näitä Kulingin kurahaalareita* oli ainakin jotain värejä puoleen hintaan.





Tässä nyt jotain pieniä alevinkkejä teille. Meillä on aika hyvä tilanne kaikkien tavaroiden ja ensi vuoden toppakamppeidenkin osalta, joten itse en aio kamalasti alennuksia kytätä. Uudet tuulitakit tarvittaisiin ensi kesäksi, joten sellaiset saatan ostaa jos puoleen hintaan jostain löytyy. Mahtaakohan muuten urheilumerkeillä olla vedenpitäviä tuulitakkeja? Veetillä alkaa olla sen verran iso koko, että urkkapuolen valikoima voisi olla mieleinen :)

Onko teillä joululahjoja perjantain ostoslistalla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti