perjantai 21. lokakuuta 2011

Suolainen pannukakku ja Veetin eka maalaus

 Eilen huomasin, että munat ovat menossa vanhaksi, joten piti tehdä niistä jotain nopeaa ja helppoa. Tein sitten hetken reseptien etsimisen jälkeen suolaista pannaria. Ohje meni jotakuinkin näin:

8dl maitoa
4 munaa
4,5dl jauhoja
1tl suolaa
1rkl öljyä

Täytteeksi esimerkiksi tomaattia, fetaa, suolakurkkua, sipulia ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Vatkaa ensin munat rikki ja lisää maito ja jauhot. Lisää vielä suola ja rasva. Taikinaan voi lisätä myös vaikka pizzamaustetta. Anna turvota 15-30min. Itse ladoin vaan täytteet uunipellille ja kaadoin taikinan päälle. Koko "komeus" laitetaan uuniin 200 asteeseen noin puoleksi tunniksi.


Lopputulos on tämä! Kuva on nurinpäin, kun ollaan täällä mun kotonakotona käymässä ja netti toimii jotenkin huonosti niin en jaksa enää kääntää ja ladata samaa kuvaa uudelleen.


Veeti oli viime viikolla taiteillut hoitopaikassa elämänsä ensimmäiset "taideteokset" eli sormiväripiirrrustukset. Oli kuulemma hoksannut heti, että mitä siinä on tarkoitus tehdä. Talteenhan ne piti laittaa kun kerta ensimmäiset olivat. Ilmeisesti Veeti on ollut hyvin mieltynyt tuohon turkoosiin väriin :)


Huomenna nokka suunnataan kohti Oulua ja kavereiden tupareita. Veeti jää viettämään laatuaikaa mummun kanssa. Tänäänkin oli niin täpinöissä kun mummu tuli töistä. Piti vain sylissä riekkua ja nauraa ja remuta mummun kanssa.




1 kommentti:

  1. Täytyypä kokeilla tuota pannukakkua! Näyttää niin herkulliselta!

    VastaaPoista